Matcha latte

Matcha latte

Zo maak de lekkerste matcha latte thuis! Gebruik YUMESAI Ceremonial grade matcha , deze is lichtzoet en heeft een nootachtige afdronk. Geniet van deze traktatie warm of koud, perfect voor elk moment van de dag.

Ingrediënten:

  • 2 gram YUMESAI Matcha (2 scoops met een chashaku)
  • 100 ml plantaardige melk (bijv. RUDE HEALTH Barista oat of Coconut)
  • 40 ml heet water (80°C)
  • Ijsklontjes (voor koude variant)
  • (Optioneel: 1 tl agavesiroop voor extra zoetheid)

Bereiding:

  1. Klop de matcha met 40 ml heet water tot een schuimige consistentie met een chasen, in een zigzagbeweging.
  2. Verhit de plantaardige melk (of gebruik koude melk met ijsklontjes voor een koude variant).
  3. Voeg eventueel agavesiroop toe.
  4. Voeg de plantaardige melk toe aan een glas.
  5. Giet de matcha erover voor een mooie gelaagde look
    Terug naar blog

    Start je matcha journey

    De lekkerste matcha drink je thuis. Alles wat je nodig hebt voor een matcha drankje

    Shop